gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-122534356-1', );

Weston-Expac grundades 1991 och har alltså mer än 25 verksamhetsår bakom sig.
Inriktningen är – och har så varit sedan starten – att förse svensk och nordeuropeisk industri med emballage – företrädesvis i trä, well och plywood – i kundspecifika format och volymer med korta leveranstider.
Tack vare vår inriktning på olika material kan vi erbjuda kunden den mest ekonomiska och effektiva lösningen på varje problem.

2018-06-01

Generationsskifte på Weston-Expac

För snart 30 år sedan startade Lasse och Anita Weston-Expac. De har gjort en fantastisk resa och byggt upp bolaget på ett imponerande sätt. Nu har de beslutat sig för att trappa ner och i samband med detta tar Anders Persson och Helena Hultgren Persson över företaget.

Anders Persson

Anders kommer arbeta parallellt med Lasse med försäljning och support till så väl befintliga som nya kunder.
Helena kommer att ta över arbetet med ekonomi och administration efter Anita som valt att njuta av lediga dagar framöver.
”- Vi ser fram emot att förvalta och driva Weston-Expac vidare med samma kvalitets- och servicekänsla som Lasse och Anita gjort” säger Anders och fortsätter ”- vår målsättning är att fortsätta utvecklas tillsammans med kunder och samarbets­partners. På sikt kommer vi att bredda utbudet av produkter och tjänster.”
”- Det har varit viktigt att hitta rätt personer som vill driva företaget vidare i samma anda som tidigare”
säger Lasse.

Helena Hultgren Persson

Anders och Helena har båda sin bakgrund i den grafiska branschen där de arbetat i drygt 20 år. Anders har arbetat i bokbinderiet, varit produktionschef i tryckeriet, vidare till försäljning och projektledning samt de sista åren också som VD.
Helena har arbetat som projektledare och därefter som ekonomiansvarig på tryckeriet. De senaste åren har hon arbetat på en revisionsbyrå.

Har ni frågor är ni alltid välkomna att höra av er.

Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete!